Mnozí z Vás používají Zoom či Teams pro komunikaci v práci. Na běžné cally bohatě stačí web kamera a mikrofon z notebooku, protože sedíte blízko počítače, ale pokud potřebujete zabrat více lidí nebo například někoho z dálky, začíná to být problém.

Také se může stát, že ve firmě máte důležitého hosta, se kterým pořádáte webinář. Potřebujete kvalitně zabrat jak hosta, tak prostředníka, který webinář provází. Oba musí mít dobrý zvuk, oba musí mít někdy na kameře detail na obličej a někdy musí být na kameře oba. Ve všech těchto případech už klasická web kamera nestačí. Spousta firem má lepší web kamery v zasedacích místnostech (například zoomovací), ale přechody mezi řečníky jsou kostrbaté, nemá dobrou obrazovou kvalitu a zvuk je zabíraný z dálky. V neposlední řadě občas není člověk, který by záběry řídil a celý webinář sledoval.

Na tyto případy máme skvělé řešení. Dokážeme vás zabrat až na 4 kamery a zapojit 6 mikrofonů a to velmi jednoduchým způsobem. Zapojíme přístroj Atem Mini Pro do počítače, který se chová jako web kamera, ale je do něj možno zapojit 4 kamery a několik portů. Zároveň do vašeho počítače nijak nezasahuje (můžeme samožřejmě použít náš počítač, ale většinou to není možné, neboť nemáme ID firmy případně přístupy atp.). Kvalita obrazu je pak závislá na kvalitě fotoaparátů, které zapojíte a na rychlosti připojení. Kvalita zvuku je závislá na počtu mikrofonů. V případě dvou lidí se dá použít jeden mikrofon, který se dá nad (případně před) oba řečníky, ale je také možné dát každému port.

Je pak dobré mít někoho za přístrojem Atem Mini Pro, který bude přechody kamer korigovat, ale je to celkem snadné.

My tyto služby nabízíme. Za pomoc na místě si účtujeme 500 Kč / hod, za základní techniku (Atem Mini Pro, 2 fotoaparáty, 2 porty + stativy atp) si účtujeme 1500 Kč za den. Dopolední stream i s přípravou vás tak vyjde zhruba na 4000 Kč včetně hodinové přípravy, která se provádí pár dní dopředu. Pokud máte jakýkoliv dotaz, stačí napsat email, případně i  na FB.

 

 


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.